Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

WM Hotel System


Kraków, Al. 29 Listopada 189
WM Hotel System 3 csillagos

A WM Hotel System szálloda Krakkóban, kitűnő hely a kikapcsolódásra, feltöltődésre. A modern épület biztosítja a hagyományos vendéglátást és a relaxáció kényelmét. Szakképzett, barátságos személyzet várja az idelátogatókat.
Kiváló hely azon vendégek számára, akik szeretnék bebarangolni Krakkó gyönyörű történelmi városát, valamint testüket és lelküket is feltölteni. Utóbbihoz minden lehetőség adott a WM Hotel System Wellness Centerében. Ingyenesen használható szauna, edzőterem és fedett medence várja az idelátogatókat. Emellett masszázs és szépségápolási kezelések is igénybe vehetőek.
A hotel étterme tradícionális lengyel ételekkel várja a vendégeket. Kitűnő helyszín konferenciák, bankettek és különleges események szervezésére is.
A hotel 162 szobával rendelkezik melyek fürdőszobával, TV-vel és ingyesen internet kapcsolattal felszereltek.   Parkolási lehetőség a szálloda melletti parokolóban és mélygarázsban.
Ajánlott konferenciák, csapatépítő tréningek helyszínére, csoportok részére is.
A szálloda az E77-es főút mellett található, ami által Krakkó belvárosa könnyedén elérhető.


Árak

Dátumok (árak fő/éjszakára vonatkoznak) 1 ágyas szoba 2 ágyas szoba 3 ágyas szoba
2020.01.02.-03.31., 11.01.-12.29. 42 EUR/fő/éj 25 EUR/fő/éj 24 EUR/fő/éj
2020.04.01.-10.31. 49 EUR/fő/éj 29 EUR/fő/éj 27 EUR/fő/éj

Wifi, medence, szauna ingyenes.
Vacsora kérhető: 10 EUR/fő (2 fogásos), 13 EUR/fő (3 fogásos)

Egyéni árak lekérésre.


Hasonló szálláshelyek

Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.