Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Hotel Olympik Tristar


Prága 8, U Sluncové 14
Hotel Olympik Tristar 3 csillagos Egy népszerű szállodakomplexum része. Az Olympik Tristar 50 méterre helyezkedik el a főépülettől, az Olympik Hoteltől. A szálloda az Invalidovna metrómegálló közelében található, ahonnan mindössze 10 perc a történelmi belváros.
A szállodának összesen 280 szobája van, egy- és kétágyas elosztásban. A szálloda teljes belső felújítása után modern bútorokkal és fürdőszobával, hajszárítóval, TV-vel, tefonnal, minibárral és széffel várja vendégeit. Bőséges büféreggeli az árban. A szállodában található egy nagy konferenciaterem, illetve két kisebb, összekapcsolható ülésterem. A komplexum területén nagy parkoló található autók és buszok részére egyaránt.
Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.