Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Hotel William Superior


Prága 1, Hellichova 5
Hotel William Superior 3 csillagos

Prága történelmi városrészében, a festői Malá Strana-n található mesés hangulatot árasztó szálloda. A vendégek értékelik a prágai vár, a Károly-híd, a Nemzeti Színház vagy a Petřín kilátó közelségét. A szálloda történelme is izgalmas, ebben az épületben laktak a barokk Prága legkiemelkedőbb építészei, Krystof és Kilián Dienzenhoffer.
A szállodában 43 elegánsan berendezett szoba (4 db egyágyas, 38 db kétágyas, 1 db Family Suite) található. Mindegyik saját fürdőszobával, telefonnal, széffel és SAT TV-vel rendelkezik. Az ár svédasztalos reggelivel értendő. Parkolás a szállodánál lehetséges díj ellenében.


Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.